Bombardovana škola u Siriji, poginule 22 osobe

U vazdušnim udarima u kojima je pogođena škola u sirijskoj provinciji Idlib poginula su 22 civila, među kojima je najmanje četrnaestoro dece, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Vojni avioni, ruski ili sirijski, izveli su šest udara u selu Has, uključujući školski kompleks, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Londonu.

Kako je rekao neimenovani aktivista opozicionog medija centra u Idlibu za AFP, jedna raketa je pogodila školski ulaz dok su učenici izlazili pošto je uprava škole odlučila da završi nastavu zbog vazdušne kampanje.

Sirijska opservatorija za ljudska prava je najpre objavila da su dve škole pogođene, ali je kasnije razjašnjeno da se radi o školskom kompleksu koji se sastoji od više zgrada.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво