U Francuskoj ubijen muškarac poreklom iz Srbije

Pedesetšestogodišnji čovek poreklom iz Srbije ubijen je u petak ispred svoje kuće u gradu Le Blan Menil, a najverovatnije je reč o kriminalnom obračunu – javljaju francuski mediji.

Četiri osobe su ga čekale u automobilu ispred njegove kuće, a kada se parkirao ispred kapije, jedan od napadača je izašao iz automobila i pucao u njega, pokazuju prvi rezultati istrage.

Izvor blizak istrazi kaže da je muškarac (56) pogođen sa šest metaka kalibra 11,43 milimetra, dok francuski list Parizjen primećuje da se taj kalibar često povezuje sa kriminalnim obračunima.

U napadu su ranjena još dva muškarca, zaposlena u građevinskoj kompaniji u vlasništvu ubijenog muškarca ili u kompaniji njegovog sina, ali se za ranjene ne navodi koje su nacionalnosti.

Parizjen napominje da je ubijeni muškarac pripadnik romske zajednice sa sedištem u Le Blan Menilu i da su pojedini članove te zajednice u vezi sa kriminalom velikih razmera.

List dodaje da je ubijeni poznat policiji po krađi i finansijskim prestupima, ali ne i po nasilju, kako tvrdi izvor blizak istrazi.

Parizjen navodi i da je kuća žrtve pre dve nedelje bila napadnuta iz vatrenog oružja.

Grad Le Blan Menil se nalazi u pariskom regionu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво