Nižnji Novgorod: Ubijeno dvoje terorista, pronađen eksploziv

Ruske bezbednosne snage ubile su u gradu Nižnji Novgorod dve osobe osumnjičene za terorizam, rekao je za agenciju Tas izvor iz bezbednosnih snaga, prenosi AFP. Jedna osoba je uhapšena.

Tas navodi da je u automobilu ubijenih terorista pronađen eksploziv.

"Pripadnici snaga reda su pokušali da zaustave automobil, dvojica osumnjičenih nisu poslušala naredbu i ubijeni su na licu mesta, a u automobilu je pronađen eksploziv", naveo je izvor iz bezbednosnih službi i dodao da je jedna osoba uhapšena.

"Policija je bila u poteri za automobilom 'daevu neksija' u kojem su se nalazili članovi ilegalne oružane grupe. Pošto su primetili da su praćeni, jedan od njih je bacio ručnu bombu na policijski automobil. Policajci su otvorili vatru na 'daevu neksiju", dodao je taj izvor.

Pozivajući se na svoje bezbednosne izvore, Tas je ranije javio da je "tokom specijalne operacije ubijeno dvoje članova banditske grupe", dodavši da je specijalna operacija započela kada su bezbednosne službe primile informaciju o lokaciji osumnjičenih.

Tas je saopštio, pozivajući se na lokalno stanovništvo, da su "kvart i ulica bili blokirani kordonom policije" i da se "povremeno čula pucnjava iz vatrenog oružja".

Ruska agencija je javila i da su dvojica pripadnika Specijalne jednice za brzo reagovanje ranjena i odvedena u bolnicu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи