Tramp: Izgleda da su izbori namešteni

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp kritikovao je na Tviteru svoju rivalku iz Demokratske stranke Hilari Klinton i američke medije i ponovo naveo da predsednička trka počinje da liči, kako je rekao, na "nameštene izbore".

Prema oceni agencije AP, to je tvrdnja bez presedana u SAD, zemlji koja, kako se navodi, ima istoriju mirne demokratske tranzicije.

Tramp je takođe negirao navode nekih žena koje su ga optužile za seksualno uznemiravanje.

Taj američki milijarder je rekao da su te tvrdnje "sto odsto fabrikovane i izmišljene" i da ih gura izborni štab Hilari Klinton i američki mediji.

Tramp navodi da bi oni "mogli da otruju umove američkih glasača" i ističe da se radi o nameštaljci.

On je na Tviteru napisao da se te "lažne i nepotkrepljene optužbe, kao i potpune laži" iznose uoči predsedničkih izbora 8. novembra, sa namerom da se Hilari Klinton dovede u Belu kuću.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи