Tramp prvo kritikovao Angelu Merkel, a sad joj se divi

Iako je mesecima ponavljao da je Angela Merkel "uništila Nemačku" prihvatanjem izbeglica iz Sirije, republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp sada navodi da je kancelarka lider za primer.

Tramp je u izjavi za televiziju En-I-Si-En izjavio da misli da je Angela Merkel "zaista veliki svetski lider", ali je dodao da je bio "veoma razočaran" njenim odlukama kada je u pitanju imigrantska politika.

Upitan o tome kojem se stranom lideru divi, Tramp je izabrao nemačku kancelarku.

To je redak primer saglasnosti Trampa i njegove rivalke, kandidatkinje demokrata za predsednika, Hilari Klinton.

Kada joj je postavljeno isto pitanje – kojem se stranom lideru divi, Klintonova je takođe izabrala Angelu Merkel, pohvalivši je za "vođstvo i nepokolebljivost tokom krize evra i hrabrost pred izazovom izbegličke krize".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи