Pariz, muslimanka sa burkom ubijena sa pet metaka

Nepoznati napadač ubio je pokrivenu muslimanku u pretežno muslimanski naseljenom predgrađu glavnog grada Francuske Pentenu, ispalivši joj pet metaka u glavu.

Kako piše francuske list Parizijen, pozivajući se na izvore francuske policije, još uvek nepoznata osoba sinoć kasno ubila je ženu muslimanku dok se automobilom vozila Ulicom Kandal.

Svedoci navode da se crni skuter zaustavio pored automobila koji je čekao na crvenom svetlu i potom ispalio hice u pravcu žrtve. Vozač motocikla je nosio kacigu, pa se ne može znati kog pola je bio ubica.

Navode i da ubica nije uzvikivao islamofobne poruke pre nego što je usmrtio ženu. Prema rečima gradonačelnika Pentena Bertrana Kerna, porodica ubijene od ranije je poznata policiji.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се