Ukrajina, tuča poslanika pred novinarima

Poslanici ukrajinske Vrhovne rade Aleksandar Vilkul i Vladimir Parasjuk potukli su se pred novinarima, javila je ukrajinska televizija "112".

Incident se dogodio nakon snimanja televizijske emisije Večernji program, tokom koje parlamentarci nisu mogli da se slože o aktuelnoj situaciji u zemlji.

Posle emisije, Vladimir Parasjuk je sačekao svog protivnika van studija. Potom su počele da "sevaju pesnice", pa su morali da se umešaju i čuvari koji rade na televiziji, preneo je Sputnjik.

Kasnije je Parasjuk zapretio da će ižvrljati automobil Vladimira Vilkula.

Optužio je suparnika da je "agent Kremlja koji je doneo rat u njegovu zemlju".

"Vilkula treba likvidirati, deportovati, kako od njega ne bi ostao ni trag", zapretio je Parasjuk.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи