Lekarka: Hilari je zdrava

Hilari Klinton se od upale pluća dobro oporavlja s antibioticima i odmorom, kaže njena doktorka Lisa Bardak.

Lekarka Hilari Klinton rekla je da se kandidatkinja demokrata oporavlja od upale pluća i da je "zdrava i spremna da služi kao predsednica Sjedinjenih Država".

Ova izjava deo je saopštenja o medicinskim podacima Hilari Klinton, kandidatkinje demokrata za predsednika SAD, koji su danas objavljeni iz njenog izbornog tima pošto joj je prošle nedelje ustanovljeno da ima upalu pluća.

U saopštenju se navodi da je lekarka Hilari Klinton pregledala i ustanovila da je sve ostalo "normalno" i da je ona u "izvanrednom mentalnom stanju".

Doktorka Lisa Bardak dodala je da se Hilari Klinton od upale pluća "dobro oporavlja s antibioticima i odmorom" posle incidenta kada joj je bilo vruće i bila dehidrirana i imala vrtoglavicu na komemoraciji terorističkih napada 11. septembra 2001. održane u nedelju.

Saradnici Klintonove navode da će ona sutra nastaviti predsedničku kampanju.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи