Okončana drama ispred kuće Krisa Brauna, pevač se predao policiji

Policajci opkolili kuću američkog pevača Krisa Brauna nakon poziva žene koja je zvala upomoć. Braun se nakon više sati predao policiji, javili su američki mediji.

Mis Kalifornije 2016. Bejli Karen je pozvala policiju pošto joj je popularni pevač zapretio pištoljem, javlja TMZ.

Na konferenciji za medije vlasti su istakle da Braun sarađuje sa policijom Los Anđelesa i da trenutno rade na ovom slučaju.

Pevač je ranije na svom Instagram nalogu objavio fotografije i napisao da ga je policija probudila i da ne zna šta se događa.

Ovo nije prvi put da je Braun prijavljen policiji. Proglašen je krivim kada ga je poznata pevačica Rijana prijavila da je maltretira 2009. godine.

Bio je u zatvoru 2014. godine skoro tri meseca pošto je prekršio uslovnu kaznu.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи