Moskva odbacuje optužbe za napade u kojima je povređen dečak iz Sirije

Rusko Ministarstvo odbrane odbacilo je odgovornost za napad na pregrađe Alepa u kojem je povređen dečak čije su fotografije uznemirile javnost.

Fotografija na kojoj Omran Dakneš mirno sedi u kolima hitne pomoći obliven krvlju i prašinom i čeka pomoć je još jedan podsetnik stradanja sirijskog naroda.

Kako se navodi, Rusija ne gađa naseljena područja i optužuje pobunjenike za napade na civilne oblasti sa ciljem da da se potkopaju humanitarni napori.

Rusko Ministarstvo odbrane je takođe naglasilo da se na fotografiji povređenog dečaka vide netaknuti prozori kuće pored njegove, što ukazuje da njegova kuća nije bila meta ruskih vazdušnih snaga, već granata koje koriste pobunjenici.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи