FSB objavio snimak priznanja ukrajinskih agenata

Ruska Federalna služba bezbednosti objavila je snimak ispitivanja ukrajinskog agenta Ridvana Sulemanova, koji je ispričao kako je birao mesta za postavljanje bombi na aerodromu i autobuskoj stanici u Simferopolju na Krimu. Takođe, FSB je objavio snimak priznanja Andreja Zahtela, osumnjičenog za pripremanje terorističkih napada na Krimu.

Ukrajinski agent Ridvan Sulemanov rekao je da je stigao u Simferopolj 29. jula i da je "posetio glavnu autobusku stanicu i aerodrom gde je pronašao četiri lokacije za eventualno postavljanje eksplozivnih naprava", preneo je Tas.

Sulemanov je naveo da je opise tih lokacija poslao čoveku koji ga je regrutovao u ukrajinskom gradu Zaporožju u oktobru 2015. godine.

FSB je takođe objavio snimak priznanja Andreja Zahtela, osumnjičenog za pripremanje terorističkih napada na Krimu, koji je potvrdio da je delovao po naređenju ukrajinske vojne obaveštajne službe.

Snimci su danas prikazani na kanalu Rusija 24.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво