Ankete: Klintonova povećala prednost nad Trampom

Telefonska anketa Vašington Posta i televizije Ej-Bi-Si sprovedena između 1. i 4. avgusta je pokazala da Klintonovu podržava 50, a Trampa 42 odsto ispitanih, prenela je agencija AFP.

Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton povećala je posle stranačkih konvencija svoje i Republikanske stranke prednost pred svojim rivalom Donaldom Trampom na osam procentnih poena.

Bivša američka državna sekretarka dobila je značajno na popularnosti posle konvencije Demokratske stranke, održane od 25. do 28. jula u Filadelfiji, koja je pokazala da je ta stranka, za razliku od Republikanske, ujedinjena.

Njenoj popularnosti su takođe doprineli i Trampovi gafovi, pokazala je anketa.

Pre konvencija obe stranke, prednost Klintonove ispred Trampa je iznosila samo četiri procentna poena, objavili su Vašington Post i Ej-Bi-Si Njuz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи