Pucnjave na dve lokacije u Ostinu

Jedna osoba je poginula, a četiri je ranjeno u centru teksaškog grada Ostin, kada je došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije. Policija tvrdi da pucnjave nisu bile povezane.

Policija u Ostinu je saopštila da je u centru tog teksaškog grada došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije i da ima više žrtava, a navela je i da su obe lokacije sada bezbedne.

Lokalni mediji su objavili, pozivajući se na medicinsko osoblje, da je više osoba ranjeno i da su najmanje tri među njima prebačene u lokalnu bolnicu, dok je jedna osoba ubijena, i to žena od 30-ak godina, prenosi Rojters.

Policija je putem Tvitera i Fejsbuka nešto pre 03.00 sati po lokalnom vremenu objavila da je u toku pucnjava u centru i upozorila građane da ne izlaze na ulice, javio je AP.

Policija je pola sata kasnije, takođe u poruci na Tviteru, saopštila da je došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije u istoj četvrti glavnog grada Teksasa i da u incidentima ima više žrtava.

"Obe lokacije su u ovom trenutku bezbedne", navodi se u poruci ostinske policije, prenosi britanska agencija, uz napomenu da se za sada ne zna koliko je ljudi upucano.

Šef policije Ostina Brajan Menli saopštio je danas da dve pucnjave koje su se desile tokom noći u tom američkom gradu nisu bile međusobno povezane.

Rojters navodi da je policija prvobitno verovala da se radi o jednom "aktivnom napadaču", ali po rečima Menlija "to nije bio slučaj".

"Na osnovu svega onoga što možemo da kažemo na osnovu do sada sprovedene istrage, radi se o dva nepovezana incidenta", rekao je Menli novinarima.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи