Rusija za saradnju s UN o humanitarnom koridoru u Alepu

Rusko Ministarstvo odbrane izrazilo je spremnost da sarađuje s UN o uspostavljanju humanitarnog koridora u Alepu na severu Siriji.

Zamenik ruskog ministra odbrane Anatolij Antonov izjavio je da je Rusija "spremna na blisku i konstruktivnu saradnju sa svim međunarodnim humanitarnim organizacijiama, kao i sa uredom specijalnog izaslanika UN za Siriju".

Izaslanik Stafan de Mistura predložio je Rusiji da sarađuje na uspostavljanju humanitarnog koridora do Alepa.

Oko 200.000 stanovnika Alepa živi pod opsadom od 17. jula i na meti je vazdušnih udara snaga lojalnih predsedniku Bašaru el Asadu i ruske avijacije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво