Tramp: Ništa nemam s Rusijom, ne znam ko je Putin

Rekao je jednu lepu stvar o meni, ali nisam ga nikad upoznao, rekao je Donald Tramp o predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, pošto su demokrate optužile Moskvu da je pokušala da pomogne kandidatu republikanaca da pobedi na predsedničkim izborima u SAD u novembru.

Kandidat za Belu kuću Donald Tramp izjavio je da "ništa nema s Rusijom" i da nikada nije upoznao Vladimira Putina.

"Ništa nemam s Rusijom. Rekao sam da ruski lider Vladimir Putin ima bolje kvalitete kao vođa nego američki Barak Obama, ali ko to još ne zna?", rekao je Tramp novinarima, prenela je agencija AFP.

Tramp je, takođe, rekao da "ne zna ko je Putin".

"Rekao je jednu lepu stvar o meni... Nisam ga nikad upoznao", naveo je Tramp, preneo je Politiko.

Rekao je i da će se prema ruskom lideru odnositi čvrsto. "Ponašaću se prema njemu čvrsto, ali ne postoji ništa drugo na šta mogu da pomislim već da želim dobar odnos sa polovinom Rusije, tako da zajedno možemo da se usprotivimo Islamskoj državi. Zar to ne bi bilo dobro", naglasio je Tramp.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво