Lažna uzbuna u Nemačkoj, iz kofera kuljao samo dim

Bavarska policija negirala je navode medija o eksploziji kofera punog konzervi sa sprejom u blizini kancelarije za migrante u Cirndorfu, kod Nirnberga. Iz kofera je samo izlazio dim i nije bilo povređenih, navela je policija.

Bavarska radio-televizija objavila je ranije da je eksplodirao kofer u kome su se nalazile različite konzereve sa sprejom na oko 200 metara od centra.

Citirani su navodi svedoka koji su tvrdili da su čuli snažni prasak i da je zapaljeni kofer pronađen u bašti.

U međuvremenu, bavarska policija na Tviteru je potvrdila da se dogodio incident, ali da nije bilo eksplozije i da nema opasnosti po građane.

Policija je objasnila da je reč o dimu koji je kuljao iz kofera u kome je su se nalazile konzerve sa sprejom.

"Tragamo za vlasnicima kofera, za koje se veruje da su muškarac 'mediteranskog izgleda' u srednjim tridesetim i žena od dvadesetak godina", dodala je policija. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво