Tigrovi napali žene u rezervatu u Kini

U rezervatu za divlje životinje u Pekingu, tigrovi su ubili jednu ženu, a drugu povredili, nakon što su one zbog svađe napustile vozilo kojim su obilazile rezervat, objavili su kineski mediji.

Napad se dogodio juče u rezervatu "Badaling Vajldlajf Vorld", kad je jedna od žena izašla iz automobila posle svađe, prenela je agencija AFP.

Tigar ju je gotovo odmah napao i odvukao dalje, što je navelo drugu ženu da izađe iz vozila u pokušaju da joj pomogne.

Tu ženu je zatim napao i na smrt izujedao drugi tigar, nakon čega je odvukao telo, dok je prva žena u napadu zadobila povrede.

U automobilu se, takođe, nalazio jedan muškarac, koji je pokušao da odbrani žene od napada tigrova, kao i malo dete. Njih dvoje nisu povređeni, a rezervat je posle napada zatvoren.

Posetiocima rezervata je bilo dozvoljeno da se automobilima voze kroz područje na kojem su se životinje slobodno kretale.

U istom rezervatu su tigrovi 2014. godine već napali i ubili jednog čuvara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво