Gruško: Raketni štit SAD ne sme da podrije stabilnost Rusije

Sve što je neophodno biće učinjeno kako bi se očuvala strateška ravnoteža i strateška stabilnost, poručuje stalni predstavnik Rusije u NATO-u Aleksander Gruško.

Aleksander Gruško je rekao da se Moskva neće štedeti u naporima da ne dozvoli odbrambenom raketnom štitu SAD da podrije stratešku stabilnost Rusije.

"Svi naši mogući koraci kojima bi odgovorili na to su odavno objavljeni. Nisu tajna ni za koga. Naravno, oni će biti primenjeni kada procenimo postojanje realnih pretnji koje potiču iz primene ovih planova", rekao je Gruško za Tas.

Dodao je da će "u svakom slučaju, sve što je neophodno biti učinjeno kako bi se očuvala strateška ravnoteža i strateška stabilnost".

"U ovom slučaju govorim o pouzdanosti našeg nuklearnog potencijala koji je stub strateške stabilnosti", zaključio je Gruško.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи