Erdogan: Verujem u brzu normalizaciju odnosa sa Rusijom

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan kaže da veruje da će Ankara "brzo" normalizovati odnose sa Moskvom, nakon što je izrazio žaljenje zbog prošlogodišnjeg obaranja ruskog borbenog aviona.

Redžep Tajip Erdogan je istakao da veruje da će se brzo normalizovati odnosi sa Rusijom i da će se tako staviti tačka na postojeću situaciju koja nije u interesu obe strane, prenosi Rojters.

Erdogan je ranije uputio izvinjenje ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zbog obaranja ruskog vojnog aviona od strane turskih vojnih snaga, saopštio je portparol Kremlja.

Kako se navodi, Ergodan je uputio pismo u kome navodi i da je pokrenuo istragu protiv državljanina Turske koji je "povezan sa smrću ruskog pilota".

Nakon što je ruski avion oboren, u novembru prošle godine u blizini granice Sirije i Turske, Rusija je uvela trgovinske sankcije Ankari.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи