Incident na sahrani žrtve iz Orlanda

U pogrebnoj povorci tokom sahrane Žana Karlosa Mendeza, koji je žrtva prošlonedeljne pucnjave u gej klubu u Orlandu, povređena su dva policajca. Incident se dogodio kada je jedna žena automobilom uletela u povorku i udarila policajce na motorima, saopštila je lokalna policija.

Portparol saobraćajne policije Floride Kim Montes izjavila je da misli da je žena nenamerno udarila u policajce.

"Mislimo da se radi o nestrpljivosti i da sudar nije bio nameran. Često vidimo takve stvari kad je reč o pogrebnim povorkama, a ova je bila posebno duga", navodi Montes.

Policija je objavila da je automobil vozila 44-godišnja Ivon Robles Morales.

Naime, Ivon Robles Morales je kasnije izjavila da "joj se učinilo da joj je neko iz povorke mahnuo da prođe i da je ona zato krenula da prelazi raskrsnicu", navodi se u policijskom izveštaju.

Njoj je uručena novčana kazna zato što nije propustila pogrebnu povorku i naloženo joj je da se pojavi na sudu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи