Florida, potraga za dečakom koga je napao aligator

I dalje traje potraga za dvogodišnjim dečakom kojeg je na plaži hotela iz lanca "Dizni" u blizini grada Orlando na Floridi zgrabio i odvukao aligator, ali policija navodi da su male šanse da će dečak biti pronađen živ, ukazuju predstavnici lokalne vlasti.

"Već je prošlo nekoliko sati i tužna realnost je da dečaka verovatno nećemo pronaći živog", izjavio je šerif okruga Orinž Džeri Demings.

Incident se dogodio sinoć tokom filmske noći na plaži hotela "Grand Floridijan", prenela je američka mreža Si-En-En.

Porodica dečaka se odmarala na peskovitom delu obale u blizini lagune Seven Siz, koja pripada hotelu, a "dete je hodalo po plićaku duž obale jezera kad ga je napao aligator", rekao je Demings.

"Otac je ušao u vodu i pokušao da otme sina iz čeljusti aligatora", naveo je šerif i dodao da je otac zadobio manje ogrebotine na rukama, ali nije uspeo da spase sina.

Detetova majka je takođe ušla u vodu da pokuša da nađe dete, ali nije pokušala da se bori sa aligatorom.

Petočlana porodica, koju osim dvogodišnjaka čine roditelji i još dvoje dece, potiče iz Nebraske, rekao je Demings.

On je dodao da u poslednje vreme na tom području nije prijavljeno prisustvo nijednog aligatora.

Ekipa Si-En-Ena je na licu mesta uočila najmanje deset vozila hitnih službi, a plaža je blokirana i zabranjen je pristup građanima.

"Svi zaposleni 'Volt Dizni Rizorta' su veoma potreseni zbog ovog tragičnog događaja. Saosećamo sa porodicom dečaka i pomažemo im, a takođe radimo sve što je u našoj moći da pomognemo policiji u potrazi", izjavila je povodom incidenta potpredsednica hotelskog kompleksa "Volt Dizni Rizort" Džeki Voler.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара