Francuski brod uključen u potragu za crnom kutijom "Idžipt era"

Šef egipatske službe za istragu avionskih nesreća Ajman Mokadem kaže da će se francuski brod specijalizovan za traženje olupina u moru, priključiti za nekoliko sati u potrazi za "crnom kutijom" aviona kompanije "Idžipt er" koji se prošle nedelje srušio u Sredozemnom moru.

Mokadem je naveo da je u pitanju brod francuske kompanije "Alsamar", dodajući da su pregovori u toku i sa drugom firmom koja bi pomogla u istrazi.

Tim egipatskih istražitelja je dobio snimke sa radara i audio zapise iz Grčke sa detaljima o putanji aviona i poslednjim razgovorom pilota i grčke kontrole leta, rekao je Mokadem, preneo je Rojters.

Avion "Idžipt era" sa 56 putnika i 10 članova posade, koji je leteo na liniji Pariz-Kairo, srušio se prošlog četvrtka u Mediteran.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи