Advokat koji je zastupao ruske vojnike pronađen mrtav

Jurij Grabovski, advokat koji je zastupao dvojicu ruskih vojnika na suđenju u Ukrajini, pronađen mrtav, saopštila je ukajinska Advokatska komora. Uhapšena grupa osumnjičena za njegovo ubistvo.

Advokat Jurij Grabovski, koji je nestao ranije ovog meseca, zastupao je Aleksandra Aleksandrova i Jevgenija Jerofejeva koji su zarobljeni prošle godine u delu Ukrajine pod kontrolom pobunjenika.

Oni su nakon hapšenja priznali da su ruski vojnici, ali je Moskva saopštila da su uhapšeni muškarci napustili aktivnu službu.

Saslušanje dvojici ruskih vojnika na sudu u Ukrajini prekinuto je početkom marta jer se advokat nije pojavio na ročištu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво