Читај ми!

NATO: Rasmusen nije snimao razgovor sa Putinom

NATO je ocenio kao "potpunu besmislicu" navode ruskog predsednika da je šef Alijanse Anders Fog Rasmusen, dok je bio premijer Danske, tajno snimao privatni razgovor sa ruskim predsednikom.

"Te optužbe su potpuno besmislene. Tokomo sastanka u kancelatiji danskog premijera, Fog Rasmusen nije nikada koristio diktafon za snimanje sastanka sa Putinom ili bilo kim drugim", rekla je portparolka NATO-a Oana Lungesku za Rojters.

"U principu, kako bi skrenula pažnju sa sopstvenih nelegalnih i nelegitimnih akcija u Ukrajini, Rusija iznosi seriju optužbi na račun NATO-a, iskrivljujući činjenice", rekla portparolka Alijanse.

Ruski predsednik je tokom današnjeg televizijskog obraćanja naciji rekao da je Rasmusen tokom jednog susreta poneo diktafon sa sobom i tajno snimao njihov razgovor, a potom ga, bez njegovog odobrenja, dostavio medijima.

"Kad sam video i čuo nisam mogao da verujem - to je glupost. Kakvo poverenje može da postoji posle takvog incidenta", ispričao je ruski predsednik.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво