Читај ми!

Ef-Bi-Aj ispituje bombaša iz Bostona

Džoharu Carnajevu, jednom od dvojice braće Čečena osumnjičenih za podmetanje eksploziva na Bostonskom maratonu, zdravstveno stanje se popravilo i istražitelji su počeli da ga ispituju. Carnajev na pitanja istražitelja, zbog povreda, odgovara pismeno.

Policijski istražitelji počeli su ispitivaljnje Džohara Carnajeva, osumnjičenog da je sa bratom podmetnuo eksplozivne naprave na Bostonskom maratonu od kojih je poginulo troje a preko 180 ljudi povređeno.

Džohar, koga su bezbednosne snage uhvatile 19. aprila kako se ranjen skriva u jednom čamcu u predgrađu Bostona, ima povredu grla zbog koje ne može da govori.

Televizija Ej-Bi-Si je navela, pozivajući se na policijske izvore, da Carnajev odgovara pismeno na pitanja istražitelja Ef Bi Aja, koji ga ispituju da li eventualno ima još neeksplodiranih bombi.

Načelnik bostonske policije Ed Dejvis rekao je da je zdravstveno stanje osumnjičenog "ozbiljno ali stabilno".

Drugi osumnjičeni, Džoharov stariji brat Tamerlan Carnajev, ubijen je u obračunu s policijom u predgrađu Bostona.

U dve podmetnute eksplozije na cilju Bostonskog maratona u prošli ponedeljak poginulo je troje, a ranjeno i povređeno više od 180 ljudi.

Motiv napada još nije poznat.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво