Читај ми!

Evropa 2035. godine

Ruski eksperti, na osnovu dokumenata CIA, ruske službe GRU i još nekoliko izvora, načinili kartu Evrope 2035. godine. Albanija će se ujediniti sa Kosovom i delom Makedonije i stvoriti Veliku Albaniju. Bosnu će podeliti Srbija i Hrvatska. Ozbiljne promene u Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji.

Evropu u narednih dvadesetak godina čekaju ogromne promene, smatraju ruski stručnjaci, koji su na osnovu analiza dokumenata američke CIA, ruske službe GRU i ekspertskih grupa na čijem se čelu nalaze Zbignjev Bžežinski i Samjuel Hantigton načinili mapu "Nove Evrope".

Serija velikih teritorijalnih promena počeće u Britaniji gde će Škotska proglasiti nezavinost, što će predstavljati inicijalnu kapislu za ujedinjenje Irske, piše ruski Ekspres.

Katalonci i Baski će proglasiti nezavisnost od Španije, što će imati posledice i u susednoj Francuskoj gde će, kako navode ruski eksperti, i početi "raspad multikulturalizma". Na jugu Francuske nastaće islamska država, a oblast Loren će se priključiti Nemačkoj.

Raspašće se i Belgija, a Flamanci će se priključiti Holandiji, dok će se Italija raspasti na bogati sever i siromašni jug, a Sardinija i Sicilija će proglasiti nezavisnost.

Teritoriju Bosne i Hercegovine podeliće Srbija i Hrvatska, a nastaće i Velika Albanija, koju će činiti Albanija, Kosovo i deo Makedonije.

Tužna sudbina, smatraju ruski analitičari, očekuje i Poljsku, koja će morati da se odrekne delova teritorije posle serije novih sporazuma između Rusije i Nemačke.

Belorusija će nestati i postaće deo Rusije, kao i delovi baltičkih država i Ukrajine. Velike promene očekuju se i na Kavkazu, jer se smatra da Rusija neće moći da zadrži Čečeniju i Dagestan.

Број коментара 102

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво