Oteta devojčica došla kući

Džejsi Dagard koja imala 11 godina kada je oteta pre 18 godina, pojavila se u policijskoj stanici u Kaliforniji. Uhapšen bračni par koji je optužen za njenu otmicu.

Džejsi Dagard koja je oteta pre 18 godina, kada je imala samo 11 godina, pojavila se u jednoj policijskoj stanici u Kaliforniji, a bračni par koji je optužen za njenu otmicu je, prema izveštajima policijskih zvaničnika, uhapšen.

Džejsi Dagard je kidnapovana 10. juna 1991, u blizini svoje kuće u gradiću Saut Lejk Taho, na istoku okruga El Dorado u centralnoj Kaliforniji, dok je išla ka autobuskoj stanici.

Portparol šerifa ovog okruga je, u kratkom pisanom saopštenju, naveo da je žrtva otmice u dobrom zdravstvenom stanju, preneo je Rojters.

List "San Fransisko kronikl" je na svom vebsajtu, pozivajući se na policijske izvore, objavio da je Dagardova identifikovana kada se juče u policijskoj stanici pojavila sa bračnim parom Garido-Filipom Kregom (58) i Nensi (55), koji se sumnjiči za njenu otmicu, a koji je u policijsku stanicu ušao da bi dobio izvesnu informaciju.

Filip Garido je ranije bio osuđivan za silovanje, a zadržan je pod sumnjom da je izvršio krivično delo otmice, silovanja i nedozvoljenih polnih radnji sa maloletnom osobom, dok je njegova supruga uhapšena pod sumnjom da je saučestvovala u kidnapovanju, navodi list.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво