Читај ми!

Putin: Berluskoni poslednji Mohikanac

Italijani treba da budu ponosni što imaju Berluskonija za lidera, rekao Vladimir Putin. Ruski premijer istakao da je "Berluskoni, uprkos skandalima sa ženama, jedan od poslednjih Mohikanaca u politici".

Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je svog dobrog prijatelja i italijanskog kolegu Silvija Berluskonija jednim od "poslednjih Mohikanaca u politici".

"Uprkos njegovim skandalima u odnosima sa ženama koje je, mislim, pravio namerno, on je jedan od poslednjih Mohikanaca u politici", rekao je Putin.

Putin je istakao da Italijani mogu da budu ponosni što imaju Berluskonija za svog lidera.

"To što je on bio na vlasti je bilo nesumnjivo dobro za Italiju, bio je faktor njihove unutrašnjopolitičke stabilnosti", rekao je Putin i dodao da je Berluskoni "veoma otvoren čovek koji je uvek govorio šta misli".

Putin i Berluskoni postali su dva dominantna političara u Evropi u protekloj deceniji koji su razmenjivali redovne posete u vladinim rezidencijama tokom letnjeg odmora.

"U dobrim sam odnosima sa Berluskonijem", priznao je ruski premijer u obraćanju grupi zapadnih i ruskih političkih analitičara uoči parlamentarnih izbora u Rusiji sledećeg meseca.

Putin je rekao da je Berluskoni "jedan od najvećih političara Evrope" uprkos nizu seks skandala koji kvare završno poglavlje njegove političke karijere.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи