Fejs i Skajp se "lajkuju"

Najveća društvena mreža na internetu, "Fejsbuk", udružiće se sa "Skajpom", što će korisnicima omogućiti da obavljaju telefonske i video-razgovore, a i da šalju SMS.

Do integrisanja Fejsbuka i Skajpa, prema pisanju Volstrit džurnala, moglo bi doći u oktobru. Udruživanje najveće društvene mreže na internetu i vodeće kompanije u oblasti internet telefonije omogućiće korisnicima Fejsbuka da obavljaju telefonske i video-razgovore, a i da šalju SMS.

Fejsbuk danas ima više od 500 miliona korisnika, a tvorci sajta žele da integracijom sa Skajpom ojačaju funkcije te društvene mreže novim komunikacionim mogućnostima.

Za oktobar je planirano i puštanje nove verzije Skajpa 5.0.

Sajt je, pre dve godine, uveo onlajn razgovor svojim korisnicima, a ideja jeste da se, u narednom periodu, to unapredi glasovnom komunikacijom i video-razgovorima.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво