Читај ми!

Nadav Argaman budući šef Šin Beta

U saopštenju kabineta izraelskog premijera navodi se da će novi šef Šin Beta biti Nadav Argaman (55), koji je do sada obavljao dužnost zamenika šefa službe bezbednosti.

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu najavio je da će uskoro biti imenovan novi šef izraelske službe bezbednosti Šin Bet.

U saopštenju kabineta izraelskog premijera navodi se da će novi šef organizacije biti Nadav Argaman koji je pripadnik izraelske službe bezbednosti Šin Bet od 1983. godine i četiri godine je proveo u SAD kao njen predstavnik.

Netanjahu je izrazio uverenje da će Šin Bet pod vođstvom Argamana "nastaviti da omogućava bezbednost Izraela".

Argaman će se na novoj poziciji suočiti sa pritiskom da suzbije izraelsko-palestinski talas nasilja koji traje od sredine septembra.

U saopštenju nije navedeno kada će Argaman zameniti sadašnjeg šefa Šin Beta Josija Koena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се