Читај ми!

Papa traži da se pomogne sirijskom narodu

Papa Franja pozvao je međunarodnu zajednicu da velikodušnom solidarnošću pomogne stanovništvu Sirije i da uloži sve napore kako bi se pronašlo političko rešenje za sirijsku krizu.

Papa Franja je dodao da sa velikom zabrinutošću prati dramatičnu sudbinu civilnog stanovništva u žestokim borbama u Siriji, prisiljenih da sve ostave i pobegnu od strahota rata, prenose agencije.

"Nadam se da će im se velikodušnom solidarnošću pomoći kako bi preživeli i sačuvali dostojanstvo", dodao je papa tokom današnje mise.

"Pozivam međunarodnu zajednicu da ne štedi napora kako bi se hitno okupile sukobljene strane za pregovaračkim stolom", poručio je papa.

Međunarodna grupa za pomoć Siriji treba da se sastane u četvrtak u Minhenu, a UN se nada da će 25. februara početi novi pregovori između sirijske vlade i opozicije u Ženevi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи