Putin razgovarao sa Kisindžerom

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u svojoj moskovskoj rezidenciji sa nekadašnjim državnim sekretarom SAD Henrijem Kisindžerom.

Putin i Kisindžer su razgovarali o najaktuelnijim svetskim problemima, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi Sputnjik.

Peskov je naveo da se Putin i Kisindžer poznaju dugi niz godina i da su u stalnoj komunikaciji.

Henri Kisindžer je tokom sedamdesetih, kao državni sekretar SAD, bio jedan od tvoraca politike smanjivanja tenzija sa tadašnjim Sovjetskim Savezom.

Dobio je Nobelovu nagradu za mir 1973. godine, a i danas, sa 93 godine, važi za eminentnog eksperta za spoljnopolitičke teme.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 04. feb 2016, 09:16)
Milos [neregistrovani]

Kisindzer!

Jedan od onih normalnih, koji znaju da ukazu postovanje. . .

(četvrtak, 04. feb 2016, 09:07)
anonymous [neregistrovani]

ostace velesila

mislim da ce Rusija ostati velesila i posle Putina. Putin je vratio njenu realnu moc i nikad se vise ne sme dozvoliti i verovati zapadu koji je iskoristio politicke promene u Rusiji devedestih g. i potpisivao jedno a radio drugo i sirio NATO.

(četvrtak, 04. feb 2016, 04:02)
anonymous [neregistrovani]

Kisindzer?

Jedan od onih, najvaznijih!

(četvrtak, 04. feb 2016, 02:35)
anonymous [neregistrovani]

Putin

Kisindzer je jedan od najspsobnijih sekretara koje je Amerika ikad imala.On je uvek postovao Rusiju za razliku od danasnjih Americkih politicara kojiposto poto hoce da bace Rusiju na kolena ali im to ne uspeva.Dok je Putin na celu Rusije ona ce biti svetska velesila kao sto je Amerika,nista manje i nista vise.