Puškov: Savet Evrope privremeno da zaboravi na Rusiju

Šef Međunarodnog komiteta Državne dume Rusije Aleksej Puškov preporučio je članicama Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da privremeno zaborave na Rusiju i posvete se rešavanju problema migranata i situaciji u Ukrajini.

"Parlamentarna skupština Saveta Evrope trebalo bi da zaboravi na Rusiju na neko vreme. Poluge uticaja na Moskvu su nepostojeće za vreme odsustva Rusije. Bolje da se bavi Ukrajinom, migrantima i napadima na žene", napisao je Puškov na Tviteru, prenosi Sputnjik.

Protekle sedmice je šef spoljnopolitičkog Komiteta Državne dume Leonid Slucki rekao da Rusija neće učestvovati na zimskom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope dok god joj se u potpunosti ne vrate sva punomoćja.

Krajem prošle godine Parlamentarna skupština Saveta Evrope je zbog situacije u Ukrajini usvojila rezoluciju kojom se uskraćuje pravo glasa ruskoj delegaciji, kao i pravo na učešće u ustavnim organima te institucije.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 24. jan 2016, 19:05)
anonymous [neregistrovani]

zabava

Imate li jos nesto "zabavno"na repertoaru? Pocinje da bude zabavno.
Mogao bih da vam pravim konkurenciju na radnom mestu,samo,ne menjaju mi se "evrici"za dinare.

(nedelja, 24. jan 2016, 16:10)
anonymous [neregistrovani]

EU je bez Rusije mrtva...

Rusi trebaju još oštrije da stvari postave na svoje mesto.Gospodo iz EU ili normalni odnosi ili neprijateljstvo.Tako je se zapravo,neprijateljski,ponela EU sa sankcijamaRusiji.Zapad izazvao haos u Ukrajini,a onda kriva Rusija,pa sankcije Rusiji.

(nedelja, 24. jan 2016, 16:08)
Димитрије Пантић [neregistrovani]

Адекватан одговор

Не може се држава са 120 милијона људи сматрати као штала са стоком. Нема конструктивног приступа те нема вам пара. Свака претња је делотворна док се не оствари.

(nedelja, 24. jan 2016, 15:53)
anonymous [neregistrovani]

još jedno bravo književniku Puškovu

Pa se pokušava dokazati sama sebi da je bitna da se nešto pita, a u suštini je samo jedan čin preglomaznog nesvrsishodnog eu birokratskog aparata, a najviše ih boli što nema para od ruske članarine i nemaju čime da ucjenjuju.

(nedelja, 24. jan 2016, 15:46)
anonymous [neregistrovani]

Bravo

(Gledam komsija ima malu kucu,a ja nemam nikakvu)