Tramp: I da ubijem nekog, pristalice bi ostale uz mene

Pretendent za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp je toliko uveren u lojalnost svojih pristalica da je izjavio da bi oni ostali uz njega čak i da ubije nekog.

"Ja bih mogao da stanem nasred Pete avenije i ubijem nekog iz pištolja i opet ne bih izgubio nijednog glasača, znate?", rekao je Tramp sinoć u obraćanju skupu u koledžu Dordt u gradu Su Senter u Ajovi i dodao: "To je neverovatno."

Američki milijarder je takođe oštro kritikovao konzervativnog komentatora Glena Beka, koji je podržao Trampovog rivala Teda Kruza, prenela je agencija AP.

Bek u javnosti otvoreno podržava Kruza i gotovo se uopšte ne uzdržava u kritikovanju Trampa.

"Prošlo je vreme za gluposti i taktike iz rijaliti emisija", upozorio je Bek na skupu podrške Kruzu i dodao da bi ukoliko Tramp 1. februara bude proglašen zvaničnim kandidatom Republikanaca, to imalo dalekosežne posledice.

"Ako Donald Tramp pobedi, to će biti kao snežna grudva na putu za pakao", istakao je Bek.

Tramp je sinoć u Su Senteru Beka nazvao "luzerom" i "jadnikom".

broj komentara 8 pošalji komentar
(nedelja, 24. jan 2016, 17:13)
anonymous [neregistrovani]

Tramp bi zaratio, lud.

Taj covek mi se ne svidja, jos manje klingtonova zena

(nedelja, 24. jan 2016, 15:33)
Kanadjanin [neregistrovani]

pravi

Bez sumnje Donald je neverovatno dopadljiv covek zato sto je veoma inteligentan. Njegovi klikeri se vrte duplo brze od bilo koga u konkurenciji. Pa sta onda moze da ne valja? Gledao sam ga pre neki dan u gostima kod Barbare Volters. Na svaku joj je odgovorio brilijantno. Porodicni covek, nije mu palo sa neba nego je rad iza toga. Mnogi bi kolabirali pre 11 sati do podne, kad bi pokusali da drze njegov tempo. Ja se licno plasim da bi on kao predsednik Amerike mnogima stao na put, a po tom pitanju znamo kakva je reputacija te iste Amerike.

(nedelja, 24. jan 2016, 12:30)
anonymous [neregistrovani]

molitva

protiv te vrste okupacije od gore pomenutih treba se boriti molitvom za pokajanje svih nas a posebno blagosiljanjem onih koji nas kunu ili gone jer je delotvornija nego fizičko uklanjanje. "Jer šta će nam čitav svjet ako duši svojoj naudimo" IS.HS

(nedelja, 24. jan 2016, 11:50)
anonymous [neregistrovani]

Hmm

Gospodin Tramp sto misli on to i govori , a ostali ...

(nedelja, 24. jan 2016, 11:23)
Saša [neregistrovani]

dvoboj

Na stari dobri američki način .Između njega i Rokfelera ili Rotšilda.
Da citiram VVP "Ako mora doći do sukoba treba udariti prvi".
U pitanju je spas planete.,

(nedelja, 24. jan 2016, 10:34)
anonymous [neregistrovani]

Moj izbor

Ako bi trebao da biram izmedju Trampa (koji se u stvari dobro zavitlava sa medijom) i Klintonove prevarene i preambiciozne zene, i citavog establsmenta koji vec dugo godina gura u propast i svoju zemlju i svet... Izabrao bi Trampa.

(nedelja, 24. jan 2016, 10:30)
anonymous [neregistrovani]

Bez pucanja molim !

Samo uverena rec gospodina Trampa ! I mi bi voleli kada bi gospodin Tramp pobedio na predsednickim izborima u SAD, Srbija vam zeli puno srece sa nadom da pobedite. Go go Tramp go go Tramp to Victory !!!

(nedelja, 24. jan 2016, 10:13)
anonymous [neregistrovani]

To govori

mnogo o njegovim potencijalnim glasacima !