Nemačka, izbeglicama muškog pola zabranjen dolazak na bazen

U Bornhajmu, gradu na zapadu Nemačke, izbeglicama muškog pola je zabranjen dolazak na bazen pošto su se žene koje se tu kupaju i ženski članovi osoblja žalili da ih uznemiravaju.

Šef gradskog odeljenja za socijalnu zaštitu Markus Šnapka izjavio je da su se posetioci bazena žalili da ih muškarci koji žive u obližnjem centru za azilante seksualno uznemiravaju.

Šnapka je rekao da pritužbe nisu bile na krivičnom nivou i da se zbog toga uprava bazena složila da se zabrana ukine kada socijalni radnici potvrde da su muškarci "shvatili poruku".

Bornhajm se nalazi nekoliko kilometara južno od Kelna, gde je u novogodišnjoj noći prijavljeno na stotine slučajeva pljačke i seksualnih napada za šta su, prema navodima policije, većinom odgovorni stranci.

Prema najnovijim anketama, sve više Nemaca je zabrinuto za mogućnost zemlje da integriše ogroman broj azilanata koji su došli prošle godine.

Kako je prenela agencija AP, 66 odsto od 1.203 ispitanika smatra da Nemačka ne može da se izbori sa prilivom migranata, što je 20 odsto više nego u decembru.

Broj onih koji misle da to država može opao je sa 51 na 37 odsto.

Ispitivanje je obavljeno u periodu od 12. do 14. januara za televiziju ZDF.

Čak 70 odsto Nemaca misli da će kriminal biti u porastu, što je za osam procenata više u odnosu na anketu iz oktobra.

Anketa pokazuje i da je podrška nemačkoj vladajućoj koaliciji kancelarke Angele Merkel opala za dva odsto posle dešavanja u Kelnu.

broj komentara 9 pošalji komentar
(subota, 16. jan 2016, 11:26)
Никола [neregistrovani]

Svuda su isti

Jeste,u Australiji su takvi.Takvi su svukuda jer to je ta 'kultura'.Ko procita njihovu knjigu razumece.preporucujem Srdju Trifkovica.

(subota, 16. jan 2016, 09:59)
anonymous [neregistrovani]

Svuda su isti

Ovde u Australiji libanci idu u grupama na plazu i updljivo gledaju zene i devojke, prosto ih skroziraju a svoje zene, sestre i cerke ne dovode a i ako ih dovedu ne dao ti Bog da ih slucajno pogledas, ali zato oni tudje gledaju provokativno bez stida i srama.

(subota, 16. jan 2016, 09:42)
anonymous [neregistrovani]

Trba znati ,

kod njih u njihovim zemljama muskarci i zene se moraju odvojeno kupati .

(petak, 15. jan 2016, 22:26)
Лучо Русофил [neregistrovani]

Свугде у свету имају исто понашање

Дођу у ноћни клуб и растерају странце примитивно се удварају девојкама

(petak, 15. jan 2016, 21:45)
Воронцов [neregistrovani]

Уље и вода се не мешају

Онај ко мисли да је то могуће у грдној је заблуди. Што је још најгоре власти су та разна недела у новопгодишњој ноћи хтели да прикрију, али неки грађани су ипак били довољно паметни и све то снимили.. Пред таквим доказима истина се не може крити.

(petak, 15. jan 2016, 21:15)
Nikola94 [neregistrovani]

Nemačka - azilanti

Kao dete sam živeo u Nemačkoj u jednom mestu blizu Štutgarta. U mestu je bio smešten prihvatni centar za izbeglice i tada su baš kao i danas, većinu azilanata tog centra činili ljudi iz arapskog sveta. Imali smo i bazen i sećam se da su Nemci još tada, imali velikih problema sa azilantima i nisu znali kako da reše problem, pa su ugasili prihvatni centar. ( U pitanju je period od 2001-2003 god. )

(petak, 15. jan 2016, 20:03)
Borko [neregistrovani]

Zakon

U Nemackoj je veoma aktuelno pitanje azilanata i izbeglica.U pripremi je nekoliko izmena zakona koji ce omoguciti ubrzavanje procesa dobijanja azila ili odbijanje i proterivanje onih koji ne postuju zakon.Ne brinite za Nemce,dovesce oni sve to u red vrlo brzo.

(petak, 15. jan 2016, 19:42)
anonymous [neregistrovani]

Visoku cenu ...

ovog u istoriji ne viđenog preseljenja naroda će platiti cela Evropa, svakako i Srbija.

(petak, 15. jan 2016, 19:13)
anonymous [neregistrovani]

Ма ништа не брините...

...навићи ће те се на све то!