Rusija, lekar udario pacijenta koji je kasnije preminuo

U bolnici u ruskom gradu Belgorod dogodio se incident tokom kojeg je lekar više puta udario pacijenta koji je kasnije preminuo.

Na internetu se pojavio snimak nadzorne kamere iz bolnice koji prikazuje incident do koga je došlo nakon što je navodno pacijent ranije udario medicinsku sestru, na šta se ona požalila lekaru, prenose ruski mediji.

Doktor je nakon toga besan ušao u ordinaciju i nokautirao čoveka. Drugi muškarac koji je čekao na red, ušao je u ordinaciju kako bi odbranio napadnutog pacijenta, ali lekar je počeo da udara i njega.

Istražitelji smatraju da se radi o ubistvu iz nehata, ali pokrenuta je istraga kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo.

broj komentara 6 pošalji komentar
(nedelja, 10. jan 2016, 12:38)
Милош [neregistrovani]

Затвор

Није битно који је разлог, нема право да убије човека. 

(nedelja, 10. jan 2016, 10:40)
anonymous [neregistrovani]

ne vidim

Zašto na snimku nema kako je pacijent udario medicinsku sestru. Ovako izgleda kao da je lekar upao u ordinaciju i počeo da taba. Ne branim lekara ali ne vidimo uzrok.

(subota, 09. jan 2016, 23:35)
anonymous [neregistrovani]

Kakav lliječnik?

Pa ova je dobar boksač i mnogo bolji od Klička ili Ferija!

(subota, 09. jan 2016, 22:43)
anonymous [neregistrovani]

Rusija

Zemlja u kojoj svako ima kameru u kolima, ali to ne pomaže da se smanji smrtnost na putevima, gde lekar može da te ubije ovako kao na snimku i da posle kaže da je "iz nehata", gde mere zaštite na radu (naročito na gradilištima) postoje samo na papiru. Veoma mi je drago da je takva zemlja daleko i geografski i mentalitetom od mene.

(subota, 09. jan 2016, 22:38)
Hipokrates [neregistrovani]

Metoda

Dal ovo nije neka nova medicinska metoda? Akupresura ili akupunktura, modifikovana.

(subota, 09. jan 2016, 21:03)
anonymous [neregistrovani]

E,svasta

Ovo mi uopšte ne liči da je u pitanju bila samo odbrana ?.