Putin odbio da razgovara sa Erdoganom

Predsednik Rusije Vladimir Putin odbio je da kontaktira predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana jer Ankara ne želi da se izvini zbog obaranja ruskog aviona, izjavio je Putinov pomoćnik Jurij Ušakov.

"Vidimo da Turska prosto ne želi da se izvini za incident sa avionom", rekao je Ušakov novinarima odgovarajući na pitanje zašto Putin odbija da razgovara sa Erdoganom, preneo je Rojters.

Ušakov je rekao da je Kremlj dobio zahtev od Ankare u vezi mogućeg sastanka dvojice lidera na Konferenciji o klimatskim promenama koja će početi 30. novembra u Parizu, o čemu će ruski predsednik biti obavešten tokom dana.

U Parizu Putin će se sastati sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom sa kojim će razgovarati o siirjskoj krizi i izraelsko-palestinskom sukobu.

On će se u Parizu, takođe, sastati i sa nemačkom kancelarkom Angeleom Merkel sa kojom će razgovarati o situaciji u Siriji i Ukrajini, rekao je Ušakov.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво