Florida, osuđen za ubistvo supruge i objave slike na Fejsbuku

Sud u američkoj saveznoj državi Florida proglasio je krivim muškarca koji je ubio suprugu i postavio fotografiju njenog tela na društvenoj mreži "Fejsbuk", preneo je "Bi-Bi-Si".

Derik Medina je priznao na sudu da je telo svoje supruge fotografisao telefonom i objavio na društvenoj mreži.

Kako je navedeno, on nije ubedio porotu na sudu da je u samoodbrani osam puta pucao u Dženifer Alfonso, posle nekoliko godina zlostavljanja.

Medina je rekao da mu je supruga pretila nožem kada ju je ubio u njihovom domu u Majamiju, međutim tužioci su naveli da je ona pronađena zgrčena na podu.

Bi-Bi-Si je preneo da je da je Medina napisao na Fejsbuku da očekuje da ode u zatvor ili da bude osuđen na smrt zbog ubistva, pošto je objavio fotografiju svoje supruge.

Američki tužioci su naveli da je 27-ogodišnja žena bila u strahu za svoj život pre nego što je ubijena u avgustu 2013. godine.

U toku suđenja je navedeno da je Medina pretio svojoj supruzi da će je ubiti ako ga ostavi, a da ona je prijateljima rekla da će to učiniti.

Medina (33) može biti osuđen na kaznu od 25 godina zatvora do doživotne robije za ubistvo drugog stepena.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво