Читај ми!

Obama: Ozbiljna mogućnost da je bomba uzrok pada ruskog aviona

Američki predsednik Barak Obama izjavio je da SAD "veoma ozbiljno" razmatraju mogućnost da je bomba uzrok pada ruskog aviona iznad Sinaja u Egiptu.

Barak Obama je o padu ruskog aviona govorio u intervjuu za radio stanicu iz Sijetla, preneo je AP.

Portparol Bele kuće Džoš Ernest je prethodno rekao da SAD ne mogu da isključe mogućnost da je terorizam razlog pada ruskog aviona u kojem je poginulo 224 ljudi.

Britanski premijer Dejvid Kameron izjavio je u četvrtak da je "više verovatno, nego ne" da je pad ruskog putničkog aviona u Egiptu izazvan bombom.

Britanski zvaničnici još nisu sigurni da je avion raznet bombom, ali za to postoji "velika mogućnost", rekao je Kameron ispred svoje rezidencije u Dauning stritu 10, preneo je AP.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара