Читај ми!

Sirijski migrant poginuo kod Lamanša

Muškarac iz Sirije je poginuo kada ga je udario automobil na auto-putu prema tunelu ispod Lamanša, u francuskom gradu Kaleu, navodi AP.

Hitna pomoć koja je dovezla muškarca u bolnicu je navela da ga je udario automobil na auto-putu A16 u Kaleu u blizini dobro obezbeđenog tunela ispod Lamanša, prenosi Tanjug.

Muškarac star između 30 i 40 godina je preminuo ubrzo pošto je dovezen u bolnicu.

"Ekipa hitne pomoći je morala brzo da se skloni sa lica mesta pošto ih je okružilo stotinjak izbeglica", saopštila je vatrogasna služba.

Lokalne vlasti saopštile su da je to 15. osoba koja je od juna poginula u pokušaju da stigne iz Kalea u Britaniju.

Oko 4.000 ljudi, uglavnom iz istočne Afrike i sa Bliskog Istoka, kampuju oko Kalea, u nadi da će dospeti do Britanije, a još oko 1.000 njih se nalazi u luci Denkerk, udaljenoj 40 kilometara od Kalea.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи