Читај ми!

Indija kupuje ruski raketni kompleks?

Indija razmatra kupovinu 12 raketnih kompleksa S-400 "trijumf" od Rusije, objavio je list "Tajms ov Indija" pozivajući se na izvore u tamošnjem Ministarstvu odbrane.

Iako se projekat nalazi u početnoj fazi, odluka može biti doneta uskoro, kažu u indijskom ministarstvu, prenosi Tanjug.

Reč je o 12 jedinica raketnog kompleksa S-400, čija je osnovna namena da štiti nebo od svih tipova letelica, uključujući lovce, bombardere, izviđače, kao i od balističkih raketa.

Taj predlog je stigao od vojske Indije, a ukoliko savet za nabavku naoružanja indijskog Ministarstva odbrane donese pozitivnu odluku, isporuka tih kompleksa bi se vršila u narednih nekoliko godina.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво