Читај ми!

Zaplenjena tona "crnog kokaina" u Meksiku

Meksičke vlasti saopštile su da je na aerodromu u Meksiko Sitiju zaplenjena tona takozvanog "crnog kokaina", koji se tako naziva pošto šverceri namerno mešaju kokain sa nekom drugom supstancom da bi smanjili mogućnost otkrivanja.

U saopštenju policije se navodi da je pronađeno 40 džakova "crnog kokaina", od kojih je svaki težak po 25 kilograma, prenela je agencija AP.

Na džakovima je pisalo da se u njima nalazi cink-oksid, ali su testovi pokazali da se reč o kokainu pomešanom sa drugom, neidentifikovanom supstancom.

Pošiljka droge je stigla iz Kolumbije.

"Crni kokain" se, kad stigne na destinaciju, hemijski tretira kako bi se izdvojio čist kokain.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво