Читај ми!

Španija, sukob zbog pogibije migranta

Grupe migranata napale su policiju u popularnom španskom letovalištu Salou, nakon što je jedan Senegalac poginuo, kada je pao sa balkona na trećem spratu jedne zgrade tokom racije.

Lokalna policija je saopštila kako je tokom sukoba uhapsila najmanje 12 ljudi, prenosi AP, navodi Tanjug.

Prema policijskom saopštenju, 50-godišnjak je poginuo skočivši u ranim jutarnjim časovima s balkona tokom policijske racije, usmerene protiv prodaje piratskih di-vi-dijeva i druge nelegalne robe u gradu Saloa, južno od Barselone.

Smrt ovog čoveka izazvala je protest desetina migranata koji su policiju gađali kamenjem, stolicama i stolovima.

Policija je u nekoliko juriša pokušala da rasturi demonstrante.

Prema saopštenju portparola policije Havijera Gamesa, policajci su tražili poginulog kako bi ga uhapsili, ali nisu krivi na njegov pad sa balkona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво