Читај ми!

Varšava, turski avion nastavio let nakon prinudnog sletanja

Avion kompanije “Turkiš erlajnz” sa 332 putnika i članova posade bio je prinuđen da sleti na aerodrom u Varšavi, a nakon što ga je policija pregledala, dozvoljeno mu je da nastavi put. Zvanično, nije poznat razlog sletanja, a stanica "TVN24" navodi da je u avionu primećen sumnjiv paket.

Nakon što je avion "boing 777-300" evakuisan, policija i eksperti za eksploziv su pregledali avion i nisu pronašli u njemu ništa sumnjivo, a nakon toga avion je dobio dozvolu da nastavi let. 

Portparol aerodroma nije želeo da kaže šta je bio razlog za prinudno sletanje aviona koji je leteo od Istanbula za San Francisko.

U međuvremenu, stanica TVN24 javila je da je u avionu primećen sumnjiv paket.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво