Читај ми!

Normalizovan avio-saobraćaj na rimskom aerodromu

Avio-saobraćaj na rimskom aerodromu Fjumčino u potpunosti je normalizovan pošto su ranije danas zbog dima od šumskog požara poletanja na najprometnijem aerodromu u Italiji bila obustavljena, a sletanja ograničena.

Avio-kompanija "Alitalija" objavila je na Tviteru da nastavlja sa letovima, nekoliko sati nakon što je požar zahvatio jednu od nekoliko borovih šuma u blizini aerodroma, prenosi Tanjug.

Šumska služba saopštila je da je požar zahvatio oko 40 hektara rezervata prirode koji se prostire na 16.000 ari, preneo je Rojters.

Vatru je proširio vetar, a pod kontrolu stavili avioni koji su ispustili vodu na zapaljeno područje.

Zbog požara na jednom od terminala aerodroma 7. maja bile su obustavljene usluge na više od dva meseca, a aerodrom je od 17. jula u potpunosti operativan.

Grad Fjumičino se nalazi na Sredozemnom moru, zapadno od prestonice Rima.

Smešten je blizu više parkova i rezervata prirode od borovih šuma koje su autohtone za to područje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи