Читај ми!

Ruskinja poginula u pokušaju da napravi “selfi“

Jedna mlada Ruskinja poginula je u padu sa mosta, na kojem je pokušala da slika sebe sa oblakoderima moskovskog finansijskog centra u pozadini, saopštila je ruska policija.

Dvadesetjednogodišnja studentkinja Ruskog državnog univerziteta za turizam i uslužnu industriju, navodno je pokušavala da uslika "selfi" ispred jedne od moskovskih znamenitosti, ali je u tom pokušaju pala s mosta, prenosi Raša tudej.

Do incidenta je došlo sinoć u blizini Moskovskog međunarodnog biznis centra, koji se takođe naziva "Moskovski siti".

Prema preliminarnim informacijama, mlada žena je pokušavala da napravi selfi zajedno sa svojim prijateljima, ali se nije dobro uhvatila za ogradu mosta i pala je sa njega na obalu reke, rekao je izvor blizak istrazi za agenciju Tas.

Drugi izvori, međutim, navode da je devojka poginula zato što je ograda mosta, na koju se naslonila da bi napravila selfi, bila slomljena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи