Читај ми!

Stejt department: Odnosi s Nemačkom snažni

Odnosi SAD i Nemačke ostaju duboki i snažni, saopšteno je iz Stejt departmenta, u jeku skandala u vezi sa američkim špijuniranjem u Nemačkoj.

Američki ambasador sastao se u Berlinu sa visokim nemačkim zvaničnikom kako bi razgovarali o najnovijim otkrićim u vezi sa špijuniranjem u kome je učestvovala američka Nacionalna bezbednosna agencija (NSA), prenosi Tanjug. 

"Ne želimo da ima ikakvih napetosti u odnosima", rekao je portparol Stejt departmenta Džon Kirbi na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

Kirbi nije želeo da otkrije detalje sastanka američkog ambasadora sa šefom kabineta nemačke kancelarke Angele Merkel.

Najnoviji skandal u vezi sa američkim špijuniranjem u Nemačkoj je pisanje medija da je NSA, pored Merkelove, prisluškivala više istaknutih članova nemačke vlade, uključujući ministre odbrane i finansija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи