Читај ми!

Broj britanskih turista stradalih u Tunisu porastao na 18

Povećava se broj britanskih turista stradalih u terorističkom napadu u Tunisu - sada je potvrđeno da je ubijeno 18 osoba, a konačan broj poginulih Britanaca mogao bi biti oko 30, rekao je portparol britanskog premijera Dejvida Kamerona.

"Sada imamo potvrdu da je 18 Britanaca ubijeno i očekuje se da taj broj bude veći... i verovatno je da će biti oko 30", rekao je novinarima Kameronov portparol, javlja Rojters, prenosi Tanjug.

U Tunisu je danas uhapšena grupa osoba osumnjičenih da su povezani sa napadačem koji je u petak pucao na turiste u Susu, kada je ubijeno 39 osoba, među kojima je bilo najviše Britanaca, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Tunisa.

On, međutim, nije saopštio detalje osim što je rekao da nadležni organi proveravaju da li je napadač bio obučavan za teroristizam u džihadističkom kampu u Libiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи