Kremlj: Kampanja protiv Putina sračunata na diskreditovanje vlasti

Cilj kampanje protiv ruskog predsednika Vladimira Putina koja se vodi u medijima, pre svega američkim, jeste diskreditovanje ruskih vlasti u očima Rusa, izjavio je šef administracije Kremlja Sergej Ivanov u intervjuu za rusku televiziju na engleskom "Raša tudej".

"Uveren sam da sve izjave blaćenja koje nam se upućuju imaju samo jedan cilj: da se Rusi ubede da je ruska vladajuća elita pogrešna. Ali ja sam apsolutno uveren da ovaj plan neće dati rezultate. To je sve", rekao je Ivanov, preneo je TAS na koga se poziva Tanjug.

"Proteklih nekoliko godina sam primetio da je proces diskreditovanja i blaćenja protivnika obično počinjao u medijima. To se, pre svega, odnosi na američke i britanske novine koje sam dugo poštovao", kazao je on, dodajući da se u njima obično govori o navodnoj korumpiranosti saradnika ruskog predsednika.

"Suština je u tome da ako postoje optužbe lično protiv mene, neka ih javno objave: u čemu se tačno sastoji moja korumpiranost, gde su moji ogromni prihodi, gde su moje kuće u SAD ili Velikoj Britaniji? Takve stvari je lako dokazati", rekao je Ivanov.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво