Читај ми!

SAD ponudile 20 miliona dolara za podatke o liderima IS

Administracija američkog predsednika Baraka Obame ponudila je nagradu od najmanje 20 miliona dolara za informaciju koja bi dovela do četvorice lidera grupe Islamska država.

Stejt department je kroz program "Nagrade za pravdu", ponudio sedam miliona dolara za informaciju o Abdu el Rahmanu Mustafi el Kaduli, po pet miliona za Abua Mohameda el Adnanija i Tarkana Tajumurazovića Batirašvilija i tri miliona za informaciju o tome gde se nalazi Tarik Bin el Tahar Bin el Falih el Avni el Harzi, prenosi Tanjug.

Kaduli je visoki zvaničnik Islamske države koji se najpre pridružio ograncima Al Kaide u Iraku, Adnani je portparol Islamske države, Batirašvili je komandant na terenu u severnoj Siriji, a Harzi lider grupe za pogranični region između Sirije i Turske, navodi Stejt department.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се